Transliacijas planuojame pradėti po remonto spalį


Vaizdas iš būsimos "Baltupių radijo" studijos: kairėje - aktų salė, dešinėje - sporto, o priešais - erdvus priesalis, susitikimų ir pokalbių vieta.

"Baltupių radijas" gyvena laukimu ir linki kuo greičiau užbaigti remontą antrajame Baltupių progimnazijos aukšte, kur įsikurs nauja "Baltupių radijo" studija. Įsikėlę į naujas patalpas, planuojame pradėti "Baltupių radijo" 2018 - 2019 Mokslo Metų sezoną eteryje ir pristatyti atnaujintą programų bei transliacijų tinklelį. Visi "Baltupių radijo" kolegos kviečiami palaikyti draugiškus tarpusavio sąntykius ir domėtis, kada teks susitelkti kraustymuisi.

Naujoji "Baltupių radijo" studija suprojektuota antrojo aukšto priesalyje - prie pat muzikos kabineto. Viena studijos siena, nukreipta į priesalio erdvę susitikimams bus stiklinė, todėl visiems susirinkusiesiems gerai matysis, kaip iš tikrųjų dirba radijas. Po remonto į priesalį atsivėrė vaizdas iš aktų bei sporto salių - "Baltupių radijo" studija yra kaip tik per vidurį ir gali transliuoti aplinkinėse erdvėse vykstančius renginius: tradicinį Helovyno ar Kalėdų karnavalus, tiesioginėmis transliacijomis papildyti sporto varžybų apžvalgas.

Mūsų siųstuvas ir FM dažnis - 98,8 MHz netrukus vėl džiugins klausytojus ne tik radijo bangomis, bet ir Internetu visame pasaulyje. Dalinkitės naujienomis iš "Baltupių radijo" ir gausinkime mūsų klausytojų ratą!

Komentarai