Direktorė Ligita Visockienė: Baltupių progimnazija turi didžiulį potencialą ir gerą ateitį!

Baltupių progimnazijos direktorė Ligita Visockienė Baltupių radijo studijoje

Naujoji Baltupių progimnazijos direktorė Ligita Visockienė, viešėdama Baltupių radijo laidoje "Dienos interviu" sakė jaučianti didžiulį visos mokyklos bendruomenės - mokinių, tėvelių ir mokytojų potencialą ir palaikymą bei tikinti pozityvia progimnazijos ateitimi.

"Kolektyvas nori darbštaus ir dirbančio vadovo", - atsakydama į laidos vedėjo Roko klausimą apie lūkesčius naujajai direktorei, kalbėjo Ligita Visockienė, pridurdama, kad pedagogo darbas jai yra svarbus visą gyvenimą.

Paklausta apie tai, kokios naujovės laukia Baltupių progimnazijos, naujoji direktorė minėjo aplinkos sutvarkymo projektus, kalbėjo apie didesnį mokyklos matomumą ir žadėjo išskirtinių marškinėlių su Baltupių progimnazijos simbolika. Be kita ko, Ligita Visockienė atkreipė dėmesį į didesnį mokinių savivaldos vaidmenį, kurio reikėtų sprendžiant aktualius mokyklai klausimus ir organizuojant kasdienę veiklą.

Nuo sausio Baltupių progimnazijai vadovaujanti Ligita Visockienė Baltupių radijo klausytojams sakė besijaučianti kaip namuose ir džiaugėsi atviru bei nuoširdžiu bendravimu su kiekvienu baltupiečiu.


Komentarai