Direktorius Linas Vasarevičius: vadovauti Baltupių progimnazijai, tarsi vairuoti kaimynų "Ferrari"

Direktorius Linas Vasarevičius Baltupių radijo studijoje 2020 sausis.
Baltupių progimnazijos direktoriaus pareigas ėjęs Linas Vasarevičius pirmadienį, sausio 6 dieną savo postą perdavė  naujai vadovei. Kaimyninės Jeruzalės progimnazijos direktorius, laikinai vadovavęs Baltupių mokyklai šį laikotarpį vadina kupinu atradimais iššūkiu. Šiltai ilgėdamasis kolektyvo bei nuoširdžiai visiems dėkodamas, vadovas džiaugiasi įgyvendintais ir užbaigtais ambicingais projektais bei dalijasi savo ryškiausiais prisiminimais apie Baltupių mokyklą.

"Ar negaila palikti Baltupių?" - Tiesioginėje Baltupių radijo laidoje "Dienos interviu" Lino Vasarevičiaus paklausė Milda.

"Žinoma, kad gaila!" - Atvirai atsakė direktorius. Pasak vadovo, beveik dveji metai Baltupių progimnazijos direktoriaus poste buvo kupini supratimo ir  pasitikėjimo - užsimezgė šilti santykiai su pedagogų kolektyvu, visa mokyklos bendruomene.

"Tikrai nemažai mes darbų nuveikėme su šaunia Baltupių mokytojų komanda", - vardijo L. Vasarevičius. Direktorius už profesionalumą dėkojo pavaduotojoms Gražinai, Jurgitai ir Kristinai. Laikinai vadovavęs mokyklai direktorius nuo baltupiečių gavo daug gėlių ir paveiksliuką atminimui.

"Vadovauti Baltupių progimnazijai tai tarsi vairuoti kaimynų "Ferrari", - savo paskutinę darbo dieną Baltupių progimnazijos direktoriaus poste kalbėjo Linas Vasarevičius. "Norėčiau visus jus pasiimti kartu su savimi į kitą mokyklą", - atsisveikindamas su mokytojais sakė buvęs direktorius.

Pokalbis su direktoriumi Linu Vasarevičiumi Baltupių radijo "Dienos interviu" 2020 sausio 6 d.

Komentarai