Fristailo ritmu su Jauniumi Čiulada

Žurnalistas, poetas, dainų autorius ir atlikėjas, rašytojas, komunikacijos specialistas ir reperis, lietuviškuoju Eminemu vadinamas Jaunius Čiulada Baltupių radijo "Dienos interviu" kalbėjo apie darbą ir kūrybą, tamsiuosius bei šviesiuosius išgyvenimus, deklamavo savo kūrybos eilėraštį apie mamą ir tiesioginiame eteryje improvizavo fristailu pagal Baltupių radijo muziką. Visus pakerėjo ryški asmenybė bei dar negirdėti pasakojimai apie muziką ir požiūrį į gyvenimą.

"Radijas pirmiausia tai yra informacija, kaip ir muzika, kaip eilėraštis, kaip repas, kaip metalas, kaip popmuzika - whatever! Tai yra saviraiška ir galimybė kažką gauti", - Baltupių radijo studijoje kalbėjo Jaunius Čiūlada.

Jaunieji Baltupių radijo laidų vedėjai Otilija ir Patrikas liko sužavėti ir turėjo daugybę klausimų svečiui. Pokalbis išsitęsė, nes visiems buvo įdomu klausytis, ką apie daugybę darbų, kuriuos dirba pašnekovas, apie muziką ir savo kūrybą, jaunatvišką šėlsmą ir gyvenimą samprotauja jis. Pokalbį iliustravo Jauniaus dainos, kurios papildė Baltupių radijo grojaraštį. Ne mažiau jaudinančiai skamba paties autoriaus raiškiai bei jausmingai deklamuojamas eilėraštis apie meilę mamai, o viešnagės vinimi tapo Jauniaus parepavimas fristailu pagal Baltupių radijo muzikinį foną.



Komentarai