Karantino Helovynas Baltupiuose

Sveiki sukauke Helovyno ir nuotolinio mokymosi ;)

2020-ieji pandemijos metai kaip niekad pakeitė žmonių gyvenimus, mokymąsi ir Baltupių radijo programas - šiais mokslo metais vėl grįžtame prie nuotolinio mokymosi. Po tradicinės Helovyno šventės prasidedančios rudens atostogos baigiasi karantinu, kuris lemia kitonišką Baltupių radijo programą.

Šiandien mokykloje karaliauja šmėklos, vaiduokliai, giltinės bei raganos su velniais. Kaip ir kasmet, mokiniai pasipuošę Helovyno kostiumais bei kaukėmis, klasių durys dekoruotos pagal vakarietiškos šventės tradicijas - visur gausu skabtuotų moliūgų, tarsi per Užgavėnes, mokykloje šurmuliuoja persirengėliai, visus gąsdindami ir kaulydami saldainių.

Baltupių radijo eteryje taip pat girdėjosi kraupių istorijų bei pasakojimų, kaip progimnazijos moksleiviai ruošėsi ir puošėsi Helovynui, kokių įdomybių prisigalvojo savo klasėse. Mus taip pat lankė persirengėliai, kuriems atiteko beveik pusė viso mūsų šokolado.

Po pietų visi išskubėjo namo, nes per Helovyną sutemus lauke baisu, o be to - aplink siaučia pražūtingasis Korona virusas. Prieš išeidami atostogų sutarėme, kad karantino savaitės laikotarpiu radijo programą transliuosime nuo 14 iki 17 valandos darbo dienomis. Kaip ir pavasarį, studiją valdysime nuotoliniu būdu, o pašnekovus kviesime prisijungti per Google classroom.

Baltupių radijas - pati šauniausia jaunimo radijo stotis!
Įsijunk ir nelik abejingas!

Komentarai