„Baltupių radijuje“ – mokinių dievaitė M. Pundziūtė






Ketvirtadienį, lapkričio 23 d., „Baltupių radijuje“ lankėsi mokinių ypač mylima dainininkė Monika Pundziūtė-Monique. Baltupių progimnazijoje jos laukė gausus gerbėjų būrys, savo dievaitę pasitikęs jau nuo mokyklos durų su susižavėjimo klyksmais.   

Pasirengusi pokalbiui tiesioginiame eteryje dainininkės laukė ir „Baltupių radijo“ komanda. Radijo klausytojams M. Pundziūtė papasakojo apie savo kūrybą, labai ryškų įvaizdį ir kaip į jį reaguoja mama, gerbėjų meilę. Ji taip pat atskleidė vaikystėje svajojusi tapti veterinare, gydytoja ar smuikininke, bet saugojusi vienintelę svajonę – tapti dainininke. Atlikėja juokavo, kad mokytis dainuoti pradėjo maivydamasi prieš veidrodį su šukomis bei traukdama popmuzikos žvaigždės Céline Dion dainas. 

M. Pundziūtė-Monique paaiškino ir savo dainoje įpintą žinutę, kurią norėtų perduoti kiekvienam gerbėjui: „Negali niekam leisti aiškinti tau, kaip svajoti, kaip skaičiuoti žvaigždes ir kaip vaidinti tavo kine – tavo gyvenime“. Už tai, kad dainos įkvepia nebijoti būti savimi, ji nuolat sulaukia nuoširdžių padėkų. 


Po interviu „Baltupių radijui“ M. Pundziūtės laukė ilga eilė mokinių, norinčių susitikti su ja, apkabinti ją, padovanoti saldumynų, pasidaryti asmenukę ar gauti autografą. Maloniai su jaunaisiais gerbėjais bendravusi dainininkė turėjo skubėti ruoštis debiutinio albumo „Sun&Moon“ pristatymo koncertui, todėl atsiprašė tų, kurių nespėjo apdovanoti dėmesiu. Ji visus pakvietė susitikti savo koncerte, kuris vyks penktadienio vakarą Energetikos ir technikos muziejuje. 



„Baltupių radijas“ – Vilniaus Baltupių progimnazijos mokinių kuriama radijo stotis, transliuojanti darbo dienomis 15–18 val. 98,8 FM bangomis.

Komentarai