Creepy Halloweenas per Baltupių radiją



Kai žvarbu rudenį ir nereikia į mokyklą, nes atostogos, kai anksčiau temsta ir darosi baisiau, nes artėja Helovynas (Halloween) - tada šmėklos ima klaidžioti tamsiais Baltupių progimnazijos koridoriais. Plevendamos kaip vaiduokliai, praslinkdamos tamsiais šešėliais ar staiga išdygstančios čia pat blyškaus veido ir kruvinų akių, jos šiurpina labiau nei standartizuoti testai!

Jei per Kalėdas prabyla gyvuliai, tai nieko nuostabaus, jei per Helovyną per Baltupių radiją prabyla šmėklos. Urtė, Elija, Robertai ir Luka - įkūnijusios po vieną Helovyno personažą, išsigandusiems radijo klausytojams pasakojo, kaip šiais laikais nesunku pasigaminti tikrai ceepy makiažą, kaukę ar visą kostiumą. Specialioje tiesioginėje laidoje prisiminta šiandien vykusi Helovyno šventė Baltupių progimnazijoje, pasitarta, ką verta aplankyti siaubingą naktį ir kur praleisti likusią moksleivių rudens atostogų dalį.

Sutemus pasidarė dar baisiau, todėl Baltupių radijo šmėklos užbaigė programą ir išlėkė į audra siaučiančią Helovyno naktį.


Komentarai