Baltupių radijas lankėsi LRT

Baltupių radijas svečiuojasi LRT

Tradiciškai sausį "Baltupių radijo" būrelio moksleiviai lankėsi didžiausioje Lietuvoje radijo ir televizijos stotyje LRT.

Apžiūrėjome televizijos ir radijo studijas, dešimtmečių istoriją skaičiuojantį LRT muziejų ir sausio 13-osios atminimui skirtas ekspozicijas.

Bene didžiausią įspūdį paliko didžioji LRT TV studija, kurioje filmuojamos populiarios televizjos laidos, apsilankėme Gustavo virtuvėlėje ir moderniai įrengtoje žinių studijoje.

Didžiausia Lietuvoje LRT TV studija.
LRT radijo įrašų studijoje papasakojome vyresniems kolegoms apie Baltupių progimnazijos moksleivių kuriamą mokyklos radiją, domėjomės, kaip planuojamos ir vedamos radijo laidos, kaip dirba garso režisieriai bei eterio operatoriai.

Vyresniųjų patirtis, patarimai ir pavyzdys padeda tobulėti jauniesiems kolegoms - Baltupių radijo laidų vedėjams ir būsimiesiems žurnalistams. Iš LRT profesionalų išgirdome pagyrimo bei padrąsinimo žodžių, susižavėjimo jaunatvišku entuziazmu ir patikinimo, kad net ir mažiausia radijo studija gali teikti džiaugsmo žmonėms ir pranešti naujienas lygiai taip pat, kaip tai daro bendrame eteryje didžiosios radijo stotys.

Na, o ekskursijos vinis - atsitiktinis susitikimas LRT koridoriuose su žinomu dainininku Donatu Montvydu, kuris siunčia nuoširdžius linkėjimus visiems Baltupių radijo klausytojams.
Baltupių radijo komanda džiaugiasi pažintimi su Donatu Montvydu ir dėkoja už palaikymą bei įkvepiančius linkėjimus. 





Komentarai